Home    Despre noi    Contact    Manuale de asamblare    Creativo    Romina parinti
            Remodeling and Home Design
 • Romina Furniture
   
  detalii
  ASAMBLARE SOLIDĂ
   
  detalii
  GLISIERE GERMANE
   
  detalii
  ACCESORII DEOSEBITE
   
  detalii
  GAMA COMPLETA DE CULORI
  Despre noi
   

  "Bunicul meu obisnuia sa spuna ca lemnul nu este un material, ci un suflet. Este adevarat.
  Mai mult, orice piesa de mobilier cu care iti decorezi caminul este o "persoana" de care te poti lega sufleteste imediat, si care sa devina parte a caminului tau.

  Ea nu trebuie sa fie numai durabila si functionala, ci si atat de fermecatoare incat sa fie alaturi de familia ta de-a lungul anilor.


  Aceasta este mobila pe care noi o cream.In experienta noastra de trei generatii in domeniul mobilei am invatat ca materialele si tehnologiile de ultima ora trebuie sa serveasca unui singur scop: sa dezvaluie "sufletul" lemnului in fiecare colectie de mobilier pe care o producem.

  Design-ul autentic european şi execuţia de clasă împreună cu profunda înţelegere a valorilor familiei, a stilului de viaţă şi aspiraţiilor acesteia se adaugă tradiţiei şi experienţei noatre în arta prelucrarii lemnului pentru a oferi întotdeauna valoare şi calitate caminului tău.

  Priveşte, simte şi atinge fiecare piesă de mobilier a colecţiilor noastre şi vei întelege imediat că producem mobilă nu pentru ca este ocupaţia noastă ci pentru ca aceasta este pasiunea noastră."

  Dumitru Toader


  Mobila produsă de noi este executată 100% din lemn masiv – noi nu facem nici un compromis.
  Fiecare piesă de mobilier din colecţiile noastre este realizată cu atenţie la detalii şi conţine secrete de fabricaţie, izvorate din experienţa a trei generaţii de meştesugari, care garantează satisfacţie deplină, nu doar in design şi finisare dar, şi în ceea priveşte structura şi modul de asamblare.
  Dacă vei cauta dincolo de suprafaţă lacuită vei gasi întotdeauna lemnul de fag de cea mai buna calitate, cea mai buna prelucrare şi cele mai calitative accesorii, pe scurt, o mobila de cea mai buna calitate.

  Siguranţă, siguranţă şi iar siguranţă
  În tot ceea ce realizăm, punem, înainte de toate, siguranţa copilului. În mobilierul Romina veţi găsi o mulţime de elemente de siguranţă care să te asigure ca ai cumparat mobilerul potrivit pentru copilul tău.

  ROMINA, cel mai bun mobilier pentru copii din SUA
  Este oficial! Winsor Peak Press, cea mai prestigioasă şi cea mai importantă asociaţie americană de analiză a industriei mobilerului şi a produselor pentru copii a menţionat mobilerul marca ROMINA ca fiind cel mai bun din categoria mobilierului premium de pe piaţa americană. [...]
  detalii +

  ROMINA a ajuns in China!
  Începând din acest an, mobilerul ROMINA poate fi cumpărat şi de chinezi. Magazinele din China au descoperit ROMINA în… SUA şi ne-au contactat pentru a exporta şi la ei în ţară. A început în 2008 ca un proiect de test, şi astăzi, ROMINA este din ce în ce mai cerut în magazinele de specialitate din Beijing. [...]
  detalii +

  Copiii multor celebrităţi din România cresc cu ROMINA
  Multe celebrităţi din lumea muzicii, gimnasticii, a televiziunii şi a afacerilor au ales pentru copiii lor mobiler ROMINA, pentru un motiv foarte simplu: au vrut ca, încă din prima zi, copiii lor să aibă tot ce este mai bun! Mai mult, oameni de afaceri români care activează în SUA [...]
  detalii +

   
   
  Dezvoltare si programare INVOLVA