Home    Despre noi    Contact    Manuale de asamblare    Creativo    Romina parinti
            Remodeling and Home Design
 • Romina Furniture

   
   
  detalii
  ASAMBLARE SOLIDĂ
   
  detalii
  GLISIERE GERMANE
   
  detalii
  ACCESORII DEOSEBITE
   
  detalii
  GAMA COMPLETA DE CULORI
  Un stil mereu actual într-un mobiler făcut să dureze trei generaţii
  Nu facem absolut nici un compromis de la calitate. Aplicăm întotdeauna principiul de bază conform căruia este mai uşor să faci ceva atunci când faci cu dăruire şi seriozitate. Când proiectăm şi construim mobilierul nostru nu concurăm decât cu noi înşine.

  Atunci când alegem lemnul, îl prelucrăm, îl asamblăm şi îl finisăm, construim mobilerul dumneavoastră ca şi cum l-am construi pentru copiii noştri. Orice altceva decât perfect, nu este bun pentru noi. De aceea, de cele mai multe ori, noi suntem cei care împingem în sus standardele acestei meserii. Investim în calitate şi în pacea sufletească a părinţilor fără să ne uităm tot timpul la cifre.

  Avem certitudinea că numai atunci când lucrezi cu pasiune pentru copii, creezi adevărata valoare. Iar adevărata valoare nu se depreciază niciodată.

  Iată câteva elemente cheie ale construcţiei mobilerului nostru:
  • Lemnul masiv de fag are o rezistenţă şi o durabilitate superioară altor materiale folosite în industria mobilei de astăzi.
  • Toate componentele din lemn sunt asamblate în sistemul clasic şi solid (dar atât de rar folosit astăzi) de “coadă de rândunică”. La îmbinări folosim numai cleiuri organice şi cuie speciale.
  • Feţele superioare ale mobilerului nu sunt lipite cu adeziv de corpul mobilierului, pentru a permite lemnului să elibereze, în timp, tensiunile care apar în procesul natural de îmbătrânire. Astfel, mobilerul nu se mai deformează semnificativ şi îşi păstreză forma, funcţionalităţile şi integritatea.
  • Toate uşile şi serterele sunt dotate cu mecanisme şi glisiere germane Hettich, cu auto-închidere şi operare silenţioasă, garantate pentru 80.000 de cicluri(73 de ani )de utilizare normală. Glisierele pot susţine, în poziţia complet deschisă a sertarului, o greutate de 30 kg ..

  ROMINA, cel mai bun mobilier pentru copii din SUA
  Este oficial! Winsor Peak Press, cea mai prestigioasă şi cea mai importantă asociaţie americană de analiză a industriei mobilerului şi a produselor pentru copii a menţionat mobilerul marca ROMINA ca fiind cel mai bun din categoria mobilierului premium de pe piaţa americană. [...]
  detalii +

  ROMINA a ajuns in China!
  Începând din acest an, mobilerul ROMINA poate fi cumpărat şi de chinezi. Magazinele din China au descoperit ROMINA în… SUA şi ne-au contactat pentru a exporta şi la ei în ţară. A început în 2008 ca un proiect de test, şi astăzi, ROMINA este din ce în ce mai cerut în magazinele de specialitate din Beijing. [...]
  detalii +

  Copiii multor celebrităţi din România cresc cu ROMINA
  Multe celebrităţi din lumea muzicii, gimnasticii, a televiziunii şi a afacerilor au ales pentru copiii lor mobiler ROMINA, pentru un motiv foarte simplu: au vrut ca, încă din prima zi, copiii lor să aibă tot ce este mai bun! Mai mult, oameni de afaceri români care activează în SUA [...]
  detalii +

   
   
  Dezvoltare si programare INVOLVA