Politica de confidențialitate

 Modificări ale documentului

Această Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal este actualizată periodic; ori de câte ori vom face o modificare, o vom afișa pe site-ul nostru www.rominafurniture.ro și vă vom anunța.

Data ultimei actualizări: mai 2018

Modul de utilizare al acestei informări

În această informare, explicăm modul în care procesam, inclusiv colectăm, utilizăm, facem schimb de și protejăm datele dvs. cu caracter personal, atunci când utilizați produsele și serviciile noastre, precum și site-ul nostru web.

Cine suntem

SC AXM PROD’93 SRL este o persoană juridică română, care are ca obiect principal de activitate Fabricarea vopselelor, lacurilor, cernelii tipografice și obiectiv secundar de activitate Fabricarea de mobila n.c.a. În această Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal:

  • „noi/al nostru” înseamnă SC AXM PROD’93 SRL (brand Romina Furniture);
  • „terță parte” înseamnă altcineva decât noi sau dvs.; și
  • SC AXM PROD’93 SRL (brand Romina Furniture) înseamnă și orice altă societate parteneră care prezintă și comercializează produsele noastre.

 

SC AXM PROD’93 SRL are sediul social în București, Spl. Independenței, nr.3, bl.17, sc.1, ap.19, et.7, sector 4 și este înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/22163/1994.

Numărul nostru de telefon este 0722.670.984 sau ne puteți trimite un e-mail folosind formularul de asistența de pe site-ul nostru www.rominafurniture.ro.

Cum ne puteți contacta

Dacă aveți întrebări cu privire la Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal, ne puteți trimite un e-mail la data.protection@rominafurniture.com, contactand astfel responsabilul cu protecția datelor, sau prin poștă sau curier la adresa Spl. Independenței, nr.3, bl.17, sc.1, ap.19, et.7, sector 4, Bucureşti, România, punând corespondența dvs. în atenția responsabilului cu protecția datelor.

Principiile noastre

SC AXM PROD’93 SRL și-a luat angajamentul să vă respecte viața privată. Luăm în serios protecția datelor, securitatea și conformarea cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal și a vieții private. Am inclus de asemenea principalele noastre Angajamente privind Protecția Datelor pe site-ul nostru www.rominafurniture.ro. Urmărim să punem aceste angajamente în centrul a tot ceea ce facem.

 

Elementele de bază

Datele cu caracter personal pe care le colectăm cu privire la dvs.

Informațiile pe care le colectăm cu privire la dvs. și modul în care le colectăm pot varia în funcție de produsele și serviciile pe care le utilizați și la care subscrieți, modul în care ați utilizat produsele și serviciile și modul în care ați interacționat cu SC AXM PROD’93 SRL chiar dacă nu sunteți client, sau ceea ce am obținut de la o terță parte care avea permisiunea de a face schimb de informații cu noi. Puteți găsi completările privind protecția datelor pentru toate produsele și serviciile noastre la secțiunea Produsele și serviciile noastre și protecția datelor pe site-ul nostru www.rominafurniture.ro.

SC AXM PROD’93 SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal în baza următoarelor:

  1. Executarea sau încheierea contractului cu dvs. și pentru a da curs solicitărilor dvs. De exemplu, pentru a plasa o comanda și a beneficia de serviciul transport inclus, precum și pentru a executa un mobilier pe comanda, noi prelucrăm elemente cum ar fi Nume, CNP, numar de telefon, adresa de mail, adresa domiciliu. Acest lucru ne permite, de asemenea, să vă emitem factura în funcție de serviciile pe care le-ati ales.
  2. Interesele comerciale legitime ale SC AXM PROD’93 SRL, de exemplu, prevenirea fraudelor, menținerea securității rețelei și serviciilor noastre, marketing direct, remarketing și îmbunătățirea serviciilor noastre. Ori de câte ori ne bazăm pe acest temei juridic pentru a prelucra datele dvs., evaluăm interesele noastre comerciale pentru a ne asigura că acestea nu prevalează asupra drepturilor dvs. În plus, în unele cazuri aveți dreptul de a vă opune acestei prelucrări. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați secțiunea Drepturile Dvs. din această informare.
  3. Conformarea cu o cerință legală imperativă, inclusiv, de exemplu, cerințe contabile și fiscale, care fac obiectul unor politici interne stricte (cum ar fi perioadele de păstrare), proceduri, și dreptul dvs. de a restricționa utilizarea datelor proprii, care controlează obiectul serviciilor de asistență juridică ce vor fi prestate; sau
  4. Consimțământul pe care îl acordați atunci când SC AXM PROD’93 SRL nu se bazează pe alt temei legal. Consimțământul poate fi retras în orice moment.

Vom colecta datele dvs. cu caracter personal atunci când, de exemplu:

  • Cumpărați sau utilizați oricare dintre produsele și serviciile noastre;
  • Vă înregistrați pentru un anumit produs sau serviciu;
  • Vă abonați la newsletter (buletin informativ) sau alte servicii oferite de noi;
  • Ne contactați prin diverse canale, sau ne solicitați informații în legătură cu un produs sau serviciu;
  • Vizitați sau navigați pe site-ul nostru sau alte site-uri partenere SC AXM PROD’93 SRL;
  • Ați acordat permisiunea altor societăți, cum ar fi partenerii noștri cormerciali, precum și unor terți furnizori sau contractanți ai noștri, să facă schimb de informații cu noi cu privire la dvs.;
  • Atunci când datele dvs. cu caracter personal sunt publice; sau
  • Sunteți clientul unei activități comerciale pe care o achiziționăm.

De asemenea, colectăm informații de la anumite organizații, dacă este cazul și în măsura în care avem temeiuri legale în acest sens. Acestea includ agenții de prevenire a fraudelor, anuare comerciale, agenții de verificare/control a platii și agenții de calculare a facturii.

Utilizăm cookie-uri (fișiere text de mici dimensiuni stocate în browser-ul dvs.). Pentru detalii suplimentare în acest sens și în legătură cu modul de a opta pentru renunțarea la acestea, vă rugăm să consultați secțiunea Cookie-uri pe site-ul nostru www.rominafurniture.ro. Tipurile de informații pe care le putem avea sunt, dacă este cazul:

  • Numele, adresa, codul numeric personal, documentul de identitate, numărul dvs. de telefon fix și/sau mobil, data nașterii, sexul și adresa de e-mail;
  • Informații privind cardul dvs. de credit sau de debit. Vom colecta datele necesare pentru prelucrarea unei plăți ori de câte ori faceți o achiziție;
  • Date privind traficul online făcut de dvs. Considerăm că aceste date fac parte din prestarea către dvs. a serviciului online;
  • Contactul dvs. cu noi, cum ar fi o notă transmisă pe mail sau canale multimedia, sau un apel pe care l-ați făcut către unul dintre angajații noștri, sau o scrisoare transmise sau alte evidențe ale unui contact cu noi;
  • Informații privind contul dvs., cum ar fi datele plăților datorate sau primite;
  • Preferințele dvs. pentru anumite produse, servicii și stil de viață atunci când ne spuneți care sunt acestea sau atunci când presupunem care sunt, în baza modului în care utilizați produsele și serviciile;
  • A se vedea secțiunea Cookie-uri pentru detalii privind ceea ce colectăm utilizând cookie-uri și alte tehnologii, inclusiv date privind reclamele;
  • Informațiile pe care le obținem din alte surse, cum ar fi agenții de credit, agenții de prevenire a fraudelor, precum și de alți furnizori de date. Acestea includ date demografice, date referitoare la interese, precum și comportamentul la navigarea online.

 

De asemenea, vom obține informații în legătură cu modul în care utilizați produsele și serviciile noastre, cum ar fi:

  • Nivelul serviciilor care vi se prestează – de exemplu, probleme la livrare sau montare și alte evenimente care pot afecta serviciile și produsele noastre;
  • Detalii privind modul în care utilizați anumite servicii sau produse.

 

Cum utilizăm datele dvs. cu caracter personal

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

  1. Pentru prestarea serviciului nostru

Prelucrarea comenzii dvs. și furnizarea produselor și serviciilor dorite

  • Pentru prelucrarea produselor și serviciilor pe care le-ați achiziționat de la noi, precum și pentru a vă ține la curent cu evoluția comenzii dvs.;
  • Pentru a vă furniza produsele sau serviciile relevante. Aceasta include alte servicii utilizează informații despre locația dvs., precum și pentru a vă contacta cu mesaje privind modificări ale comenzilor sau serviciilor.

 

Facturare și relații cu clienții

  • Pentru a vă factura pentru comandarea produselor și serviciilor noastre;
  • Pentru a vă contacta în cazul în care datele de facturare pe care ni le-ați furnizat sunt pe cale să expire sau nu putem încasa plata;
  • Pentru a răspunde la orice întrebări sau preocupări pe care le puteți avea în legătură cu produsele sau serviciile noastre.

Notificare privind serviciile

  • Vă vom contacta prin buletinele informative pentru a vă furniza informații la zi în legătură cu produsele și serviciile noastre, de exemplu, în legătură cu modificările termenilor și condițiilor noastre sau adăugarea/modificarea unor produse/servicii.

SC AXM PROD’93 SRL utilizează date cu caracter personal cum ar fi numele dvs., cod numeric personal, adresa de corespondenta, adresa de e-mail și numărul de telefon mobil pentru a putea face cele menționate mai sus. SC AXM PROD’93 SRL creează fișe de comandă și rapoarte de management din aceste informații, care nu vă identifică în mod individual. De asemenea, SC AXM PROD’93 SRL poate prelua aceste date cu caracter personal și le poate anonimiza pentru a realiza o analiză mai aprofundată a produselor și serviciilor noastre.

  1. Pentru îmbunătățirea serviciilor pe care vi le oferim

 Îmbunătățiri și inovații privind produsele și serviciile noastre

  • Colectăm informații anonime, fără elemente de identificare sau agregate în scopul îmbunătățirii produselor și serviciilor pe care le oferim tuturor.
  1. Marketing și individualizarea serviciilor pe care vi le oferim

Marketing

  • În calitate de client al nostru, dacă v-ați dat consimțământul, vă vom ține la curent în general cu privire la noile produse și servicii, vă vom trimite buletine informative cu privire la oferte sau promoții. Individualizăm aceste mesaje în baza tipurilor de produse și servicii pe care le-ați achiziționat de la noi.
  • Puteți controla permisiunile dvs. de marketing și datele pe care le utilizăm pentru individualizarea acestor comunicări în orice moment vizitând secțiunea privind protecția datelor în site-ul nostru www.rominafurniture.ro sau contactându-ne pe mail la data.protection@rominafurniture.com.

Publicitate online

  • Pentru a vă transmite o publicitate relevantă pentru dvs., veți vedea, de asemenea, publicitate țintită online în baza utilizării cookie-urilor. Aceasta este cunoscută sub denumirea de publicitate pe bază de interese. Poate fi făcută pe site-uri ale colaboratorilor SC AXM PROD’93 SRL, cele ale altor organizații, precum și alte canale media online, cum ar fi site-uri de rețele sociale. De asemenea, putem combina date colectate prin intermediul cookie-urilor cu alte date pe care le-am colectat. Dacă nu doriți prelucrarea niciunor informații prin utilizarea cookie-urilor, verificați secțiunea noastră Cookie-uri de pe site-ul www.rominafurniture.ro. Aceasta explică modul de a controla și de a opta pentru a nu accepta cookie-uri.
  • Amintiți-vă că a opta pentru renunțarea la publicitatea pe bază de interese nu va opri afișarea reclamelor – dar acestea nu vor mai fi individualizate în funcție de interesele dvs.

Cercetare și analiză

Utilizăm diverse metode de analiză, inclusiv ceea ce este denumit de obicei „Analiza Big Data”. Analiza Big Data reprezintă o tehnică de analiză matematică în care seturi de date de mari dimensiuni și variate sunt utilizate pentru a descoperi modele ascunse și tendințe nesesizate până în momentul respectiv. În cadrul SC AXM PROD’93 SRL acordăm o importanță deosebită modului de administrare a Big Data. Specialiștii noștri în domeniul datelor trebuie să semneze un Cod Deontologic. Avem o procedură strictă privind cazurile de utilizare prin care se impune realizarea de verificări privind respectarea legislației privind protecția vieții private și a datelor înainte de a începe orice caz de utilizare. Avem reguli stricte care asigură anonimizarea sau eliminarea elementelor de identificare din datele cu caracter personal la stadiul adecvat al procedurii.

Utilizăm analizele pentru:

  • Cercetare de piață și pentru a realizarea analize de cercetare și statistice, inclusiv monitorizarea modului în care clienții utilizează rețelele, produsele și serviciile noastre, în mod anonim sau personal;
  • Furnizarea de rapoarte către terțe părți (aceste rapoarte nu conțin informații care să vă poată identifica în calitate de persoană fizică). Acestea pot fi furnizate către terțe părți, cum ar fi furnizori de conținut și entități care fac reclamă sau în cadrul operațiunilor de Analiză realizate de SC AXM PROD’93 SRL.
  1. Crearea de profiluri

În unele situații va fi necesar să vă întocmim profilul, în scopuri de plată online, prin card de credit, fraudă și securitate.

  • Vom realiza o verificare atunci când solicitați încheierea unui contract cu noi pentru orice produse sau servicii. Vă vom solicita detalii financiare și personale, ca de exemplu adresa dvs. curentă, sau CNP;
  • Când analizăm solicitarea dvs., vom folosi profilare și decizii automate de luare a deciziilor;
  • De asemenea, vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în scopul verificării identității, pentru a asigura accesul la contul dvs. și în general pentru administrarea contului.

 

Prevenirea fraudelor și securitate

  • Vom prelucra datele cu privire la plățile dvs. în scopuri de protecție anti-fraudă și detectare a fraudelor.

Modalitatea în care facem schimb de date cu caracter personal dacă este cazul, facem schimb de informații referitoare la dvs. cu:

  • Societăți din grupul partenerilor SC AXM PROD’93 SRL;
  • Parteneri sau agenți implicați în livrarea produselor și serviciilor pe care le-ați comandat sau utilizat;
  • Societăți contractate să presteze servicii pentru sau în numele SC AXM PROD’93 SRL;
  • Agenții de aplicare a legii, organe guvernamentale, organizații de reglementare, instanțe sau alte autorități publice dacă avem această obligație legală sau suntem autorizați prin lege;
  • O terță parte sau un organ, atunci când dezvăluirea respectivă este necesară pentru îndeplinirea oricărei legi aplicabile sau a altei cerințe legale sau de reglementare;
  • Terțe părți pentru promoții comune cu acea terță parte. Acestea vor răspunde pentru conformarea lor cu legile aplicabile privind protecția datelor;
  • Alte terțe părți, atunci când le-ați dat acordul pentru dezvăluire în scopuri de autentificare și prevenire a fraudelor.

Managementul fraudelor și aplicarea legii

  • Vom dezvălui informații dacă acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apăra drepturile sau proprietatea, sau a proteja interesele clienților noștri.
  • De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile dvs. pentru a ne conforma obligației legale de a răspunde la cererile legale ale autorităților. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când considerăm, cu bună credință, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea și în baza unei evaluări exhaustive a tuturor cerințelor legale.

Terțele părți cu care lucrăm

Dacă ați achiziționat produse și servicii SC AXM PROD’93 SRL utilizând o terță parte sau o organizație parteneră, de multe ori trebuie să facem schimb de informații cu acestea ca parte a acțiunii de administrare a acelei relații și a contului dvs. – de exemplu, pentru identificarea comenzii dvs. Dacă am încheiat un contract cu un prestator de servicii sau contractant pentru a ne presta servicii sau a presta un serviciu în numele nostru, iar aceștia pot avea acces la datele dvs. cu caracter personal, nu îi autorizăm să utilizeze sau să dezvăluie datele dvs. cu caracter personal decât în legătură cu prestarea serviciilor lor. Colectăm și combinăm informații în scopul de a monitoriza utilizarea de către dvs. a produselor și serviciilor, precum și utilizarea acestora de către ceilalți clienți ai noștri, precum și pentru a ne ajuta să îmbunătățim calitatea produselor și serviciilor oferite. Furnizăm aceste informații unor terțe părți (de exemplu, furnizorilor de conținut și agențiilor de publicitate), dar nicio astfel de raportare către o terță parte nu va include informații ce pot identifica un client individual.

Produse ale terțelor părți pe care le achiziționați prin intermediul contului dvs. SC AXM PROD’93 SRL

 Atunci când achiziționați un produs sau serviciu al unei terțe părți prin intermediul contului dvs. SC AXM PROD’93 SRL. Ca parte la aceasta, sunteți de acord că SC AXM PROD’93 SRL poate transmite vânzătorului anumite date cu caracter personal în vederea finalizării achiziției dvs. de la acesta. În ceea ce privește modul în care vânzătorul utilizează datele dvs. cu caracter personal, se vor aplica termenii și condițiile vânzătorului, precum și politicile sale privind protecția datelor și cookie-urile – vă rugăm să le citiți cu atenție.

Transferuri internaționale de date

În prezent, datele noastre sunt păstrate în locațiile noastre din Romania. Poate fi necesar să transferăm informațiile dvs. către alte societăți din grupul partenerilo SC AXM PROD’93 SRL sau prestatori de servicii din țări din afara Spațiului Economic European (SEE). SEE este alcătuit din țările Uniunii Europene, Elveția, Islanda, Liechtenstein și Norvegia: se consideră că acestea au legi echivalente în ceea ce privește protecția datelor și a vieții private. Acest tip de transfer de date poate avea loc dacă serverele noastre (respectiv, locul unde stocăm datele) sau furnizorii și prestatorii noștri își au sediul în afara SEE, sau dacă utilizații serviciile și produsele noastre în timp ce vizitați țări din afara acestui spațiu. Dacă SC AXM PROD’93 SRL transmite informațiile dvs. către o țară din afara SEE, ne vom asigura că informațiile dvs. sunt protejate corespunzător. Ne vom asigura întotdeauna că există un contract legal corespunzător care acoperă transferul de date, în conformitate cu standardele aprobate de Comisia Europeană (https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/model-contracts-transferpersonal-data-third-countries_en). În plus, dacă se consideră că țara nu are legi echivalente cu standardele UE de protecție a datelor, atunci vom cere terței părți să încheie un contract legal care să reflecte aceste standarde.

Durata de păstrare a datelor dvs. cu caracter personal

Vom stoca informațiile dvs. atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar. Cu excepția situației în care legea prevede altfel, de regulă vom prelucra datele dvs. pe o perioadă de zece ani.

Păstrarea în siguranță a datelor dvs. cu caracter personal

Avem echipe de securitate specializate care analizează și îmbunătățesc în mod constant măsurile pe care le-am adoptat pentru protecția datelor dvs. cu caracter personal împotriva oricărui acces neautorizat, pierdere accidentală, dezvăluire sau distrugere. Comunicările prin internet (cum ar fi e-mailurile) nu sunt sigure dacă nu sunt criptate. Comunicările dvs. pot traversa mai multe țări înainte de a fi remise, deoarece aceasta este natura internetului. Nu putem accepta responsabilitatea pentru niciun acces neautorizat sau pierdere de date cu caracter personal care nu ține de controlul nostru. Nu vă vom cere niciodată să ne comunicați informațiile dvs. sigure, personale sau privind contul, printr-un mijloc de comunicare nesolicitat. Răspundeți pentru păstrarea în siguranță a informațiilor personale și privind contul și pentru necomunicarea acestora către alte persoane. Site-ul nostru web poate conține link-uri la site-urile web ale unor terțe părți. Nu răspundem pentru securitatea și conținutul respectivelor site-uri ale terțelor părți. Prin urmare, asigurați-vă că citiți politica acelei societăți privind protecția datelor și cookie-urile înainte de a utiliza sau de a pune informațiile personale pe site-ul acestora. Același lucru se aplică în cazul oricăror site-uri sau conținuturi ale terțelor părți la care vă conectați utilizând produsele și serviciile noastre. Puteți alege să dezvăluiți datele dvs. în anumite moduri cum ar fi plug-in-urile rețelelor de socializare (inclusiv cele oferite de Google, Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest și YouTube) sau utilizând servicii ale terțelor părți care vă permit să postați public, iar o terță parte ar putea utiliza informațiile respective. Plug-in-urile rețelelor de socializare și aplicațiile de socializare sunt operate chiar de rețeaua de socializare și respectă condițiile de utilizare și politicile acelor rețele privind protecția datelor și cookie-urile. Trebuie să vă asigurați că aveți cunoștință de acestea.

Drepturile dvs.

Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal

Aveți dreptul de a rectifica datele deținute în legătură cu dvs., dacă acestea nu sunt corecte. Dacă datele pe care le deținem cu privire la dvs. trebuie actualizate sau în cazul în care considerați că acestea pot fi incorecte, vă puteți autentifica în contul dvs. pentru actualizarea acestora sau puteți contacta echipa noastră pe mail la data.protection@rominafurniture.com.

Dreptul de acces la datele cu caracter personal

Aveți dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal pe care le deține SC AXM PROD’93 SRL în legătură cu dvs. Pentru a face această cerere în calitate de persoană fizică sau terță parte autorizată, vă rugăm să folosiți formularul de asistența de pe site-ul nostru, www.rominafurniture.ro. Ca alternativă, ne puteți contacta pe mail la data.protection@rominafurniture.com.

Dreptul la portabilitatea datelor

Aveți dreptul de a putea lua cu dvs. datele proprii pe care ni le-ați comunicat în anumite circumstanțe. De exemplu, SC AXM PROD’93 SRL se asigură că vă puteți lua datele permițându-vă să descărcați facturile, în formatul pe care îl alegeți. Pentru aceasta, trebuie să ne contactați pe mail la adresa data.protection@rominafurniture.com.

Dreptul de opoziție la utilizarea datelor cu caracter personal

În anumite circumstanțe, aveți dreptul de a vă opune prelucrării de către SC AXM PROD’93 SRL a datelor dvs. cu caracter personal.

Pentru a nu mai primi mesaje de marketing:

Dacă nu doriți să mai primiți mesaje de marketing din partea SC AXM PROD’93 SRL privind serviciile și produsele noastre și/sau ale partenerilor noștri, puteți opta pentru a renunța la toate comunicările de marketing sau doar la metodele selectate (e-mail, SMS, MMS, telefon sau poștă). Există diverse metode de a renunța la primirea mesajelor de marketing:

  • Autentificați-vă în site, secțiunea Politica de confidentialitate din footer, unde aveți posibilitatea de a renunța la sau de a vă abona la primirea de marketing personalizat;
  • Contactați echipa Romina Furniture la numărul de telefon 0722.670.984;
  • Trimiteți un e-mail la adresa data.protection@rominafurniture.com pentru instrucțiuni;
  • Faceți clic pe link-ul de la sfârșitul unui e-mail sau text de marketing pentru a vă dezabona;
  • Spuneți-i consultantului dacă primiți un apel de marketing;
  • Trimiteți un e-mail folosind formularul de asistența de pe site-ul nostru, www.rominafurniture.ro.

Dacă optați pentru renunțarea la mesajele de marketing, aceasta nu înseamnă că nu veți mai primi mesaje referitoare la produse și servicii. Pe acestea le veți primi în continuare (dacă nu am indicat altfel). Pentru renunțarea la mesajele de marketing ale altor societăți partenere SC AXM PROD’93 SRL, vă rugăm să le contactați direct.

Pentru administrarea cookie-urilor și o mai bună înțelegere a ceea ce sunt acestea:

Doriți să dezactivați un cookie sau să înțelegeți mai multe cu privire la natura acestora? Consultați secțiunea Cookie-uri pe site-ul nostru www.rominafurniture.ro, present in footer, pentru detalii complete în acest sens.

Pentru a obiecta la alte prelucrări realizate în temeiul intereselor noastre legitime:

Vă rugăm să contactați echipa noastră la numărul de telefon 0722.670.984 sau trimiteți-ne un e-mail folosind formularul de asistența de pe site-ul nostru, www.rominafurniture.ro.

Cum să înaintați o plângere

Dacă doriți să ne contactați în legătură cu oricare dintre drepturile dvs. sau să faceți o plângere în legătură cu modul în care utilizăm datele dvs. cu caracter personal, vă rugăm să contactați telefonic echipa noastră sau trimiteți-ne un e-mail folosind formularul de asistența de pe site-ul nostru, www.rominafurniture.ro. Vom face toate eforturile pentru a ajuta, dar dacă aveți în continuare nemulțumiri, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – datele de contact se găsesc la adresa www.dataprotection.ro.

Dreptul de a restricționa utilizarea datelor dvs. cu caracter personal

În cazul în care considerați că datele pe care le deținem cu privire la dvs. sunt incorecte sau considerați că nu ar trebui să prelucrăm datele dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră pentru o discuție în legătură cu drepturile pe care le aveți. În anumite circumstanțe, veți avea dreptul de a ne cere restricționarea prelucrării.

Dreptul de ștergere

SC AXM PROD’93 SRL urmărește să prelucreze și să păstreze datele dvs. doar atât timp cât acest lucru este necesar. În anumite circumstanțe, aveți dreptul de a ne solicita să ștergem datele dvs. cu caracter personal pe care le deținem. Pentru informații suplimentare în legătură cu perioadele de păstrare, a se vedea secțiunea Durata de păstrare a datelor dvs. cu caracter personal.