transport gratuit PE TERITORIUL ROMANIEI la comenzile ce depasesc 4800 lei

Avantajele unui patut convertibil pentru bebelusi

Tocmai ati aflat ca veti fi proaspeti parinti si ati inceput cursa contra cronometru pentru amenajarea camerei copilului? Va intelegem entuziasmul, dar sfatul nostru este sa luati lucurile pe rand si sa va concentrati mai intai asupra celor mai importante aspecte. De pilda, patutul pentru bebelusi. Veti avea de ales intre o multitudine de modele, fiecare cu propriile avantaje si dezavantaje. 
 

Utilizare pe o perioada lunga de timp

Trebuie sa stiti ca, in cazul in care achizitionati un patut convertibil pentru bebelusi de la Romina Furniture, bebe se va putea bucura de el pana la maturitate. Chiar asa, gratie kitului de conversie, patutul initial se poate transforma intr-un pat in toata regula, cu dimensiuni de 1400 x 2000 mm. In plus, suportul de salteluta este reglabil pe trei nivele de inaltime.

Practic patutul va creste o data cu copilul, fiindu-i de folos in fiecare etapa de dezvoltare a sa. Astfel cel mic se va obisnui in timp cu patutul si va deveni parte din amintirile sale cele mai de pret. O asemenea investitie se va amortiza cu siguranta in timp, luand in calcul si rezistenta si durabilitatea lemnului masiv din care este fabricat patutul.

Foarte sigur

Patuturile convertibile de la Romina Furniture sunt printre cele mai sigure de pe piata, fiind testate in Statele Unite pentru protectia bebelusului, asadar se conformeaza celor mai inalte standarde de siguranta. Aici putem discuta atat despre barierele de protectie ce pot fi instalate pentru ca cel mic sa nu se rostogoleasca din pat, dar si despre imbinarea in coada de randunica, sistem ce nu permite desfacerea, indiferent de forta exercitata.

O mentiune deosebita o merita si finisajele organice marca Romina Furniture, finisaje bazate pe apa si uleiuri organice. Acestea beneficiaza si de certificarea Greengurad Gold, asigurand astfel faptul ca nu contin formaldehida, ftalati sau alti compusi ce polueaza aerul din interior si care pot contribui in timp la dezvoltarea problemelor de sanatate, de exemplu alergii sau astm.

Merita sa mentionam si faptul ca patutul convertibil este preferat indeosebi de parintii care cauta un mobilier pe care-l pot pastra pe termen lung. Designul atemporal si schema de culori pot astfel sa transforme un patut pentru bebelusi intr-un pat in care se poate dormi toata viata.