transport gratuit PE TERITORIUL ROMANIEI la comenzile ce depasesc 4800 lei

Intrebari frecvente

 • Din ce este fabricat mobilierul Romina Furniture?

  Mobila produsa este 100% din lemn masiv de fag si stejar. La Romina Furniture nu producem mobila din MDF sau PAL.

 • Cat de sigur este patutul de bebe Romina Furniture?

  Patutul pentru bebelusi Romina Furniture este produs 100% din lemn masiv de esenta tare si este atat de sigur incat 3 colegi au sarit in el pentru a dovedi durabilitatea lui. Bebelusul dvs. este in deplina siguranta in patutul Romina Furniture si avem dovada.

 • Ce inseamna patut convertibil?

  Patutul convertibil este produsul vedeta al brandului Romina Furniture, produs cu care ne-am pus amprenta si pe piata din Statele Unite. Patutul are 4 etape de conversie. Impreuna cu kit-ul complet de conversie, patutul Romina Furniture creste impreuna cu copilul dvs. de la bebelus, la copil, adolescent si mai apoi adult, devenind in timp pat de 140 x 200 cm. Cu alte cuvinte, copilul dvs. va dormi in acelasi pat de la nastere si pana la varsta de +18 ani. Vezi video de convertibilitate.

 • Ce trebuie sa cumpar pentru a avea patutul complet echipat?

  Pentru a completa corespunzator patutul pentru bebelus, veti avea nevoie de salteluta special creata pe dimensiunile de patut Romina Furniture, (700 x 130 mm), garduletul de protectie, kit-ul de conversie pentru patuturile convertibile si, optional, puteti achizitiona si setul de lenjerie croit special pe dimensiunile de salteluta, set ce se executa la comanda si care contine 5 piese: fusta, cearceaf husa salteluta, bumper (protective patut), paturica si pernuta. Vezi aici cateva exemple de modele de lenjerie.

 • Cu ce sunt diferite finisajele Romina Furniture fata de alti producatori?

  Toate finisajele pe care le folosim au in compozitie compusi organici si ingrediente non-toxice. Acestea nu emit niciun fel de miros si nu emana niciun fel de chimicale care ar putea dauna sanatatii familiei dvs. Nu contin formaldehida. Folosind un proces de finisare pe mai multe straturi, impiedicam emisia de substante nocive si imbunatatim durabilitatea si longevitatea pieselor de mobilier.

 • Ce inseamna Certificare GREENGUARD Gold?

  La Romina Furniture luam in serios sanatatea dvs. si a familiei dvs., de aceea am luat masuri semnificative pentru a ne asigura ca produsele fabricate promoveaza sanatatea inainte de toate. Potrivit Agentiei SUA pentru Protectia Mediului (USEPA), cel mai eficient mod de a reduce poluarea aerului din interior este de a reduce sau elimina emisiile chimice nocive. Certificarea Greenguard Gold indica faptul ca produsele au fost testate si scanate independent de peste 10.000 de chimicale si peste 360 de compusi organici, precum formaldehida sau ftalati, care polueaza aerul din interior si contribuie la dezvoltarea problemelor de sanatare, precum astm si alergii. Produsele noastre sunt testate regulat de catre laboratoarele UL pentru a ne asigura de conformitatea certificarii Greenguard.

 • Romina Furniture executa si mobilier pe comanda?

  Pentru ca ne dorim sa venim in intampinarea tuturor cerintelor clientiilor nostri, avem placerea sa va confirmam ca putem realiza piesele de mobilier dorite, materializand orice dorinta de-a dumneavoastra, mobila la comanda fiind una dintre cele mai apreciate facilitati pe care Romina Furniture o pune la dispozitia clientilor sai. Fie ca vorbim de mobila de bucatarie la comanda, dressing sau dormitor la comanda, living, birou, mobilier de hol sau de baie la comanda, Romina Furniture asigura masuratorile, prezentarea 3D a proiectului si consultanta cu privire la alegerea finisajelor si accesoriilor potrivite, transportul si montajul. Vezi aici cateva exemple de mobilier la comanda.

 • Cat costa metru liniar de mobila la comanda?

  Pentru mobila realizata pe comanda, pretul de pornire este de app. 1800 € + TVA / ml, ce include masuratori, prezentare de proiect 3D si consultanta cu privire la alegerea finisajelor si accesoriilor potrivite, transport si montaj, oriunde pe teritoriul Romaniei. Totodata, precizam faptul ca pretul poate diferentia in functie de dimensiunile finale, accesorii, compartimentare si finisaje.

 • Unde pot vedea mobilierul Romina Furniture?

  Piese de mobilier Romina Furniture pot fi vazute in Showroom-ul din Mall Baneasa, etaj 1, sau la Showroom-ul din fabrica, situat pe Str. Fabrica de Mobila, nr. 1, Sat Baldana, Com. Tartasesti, Jud. Dambovita.

 • Cum pot achizitiona produsele Romina Furniture?

  Produsele Romina Furniture pot fi achizitionate direct de pe site-ul oficial www.rominafurniture.ro, plasand comanda pe unul dintre canalele de social media rominafurniture.ro, sau direct din showroom-ul de la Fabrica Romina Furniture.

 • Cum platesc pentru produsele Romina Furniture?

  Plata se face online cu Cardul de Debit, cu Cardul de Credit sau prin Transfer Bancar.

 • Cat timp dureaza pana primesc mobilierul Romina Furniture?

  Durata de livrare pentru produsele de serie este de aproximativ 35 de zile. Pentru mobila la comanda termenul de livrare se stabileste de comun acord cu clientul, in functie de complexitatea proiectului, durata maxima fiind de  de 100 de zile.

 • Cum se face livrarea produselor Romina Furniture?

  Piesele de serie Romina Furniture sunt livrate prin curier. Toate piesele de mobilier de serie se livreaza asamblate, mai putin patuturile si paturile, care se monteaza foarte usor, conform manualului de asamblare ce insoteste mobilierul. Mobila la comanda este livrata si montata de catre echipa Romina Furniture, oriunde pe teritoriul Romaniei. Este important sa verificati coletul la livrare si in cel mult 48 de ore sa ne notificati cu privire la orice neconformitate.

 • Cat costa transportul?

  Transportul este gratuit pentru comenzile care depasesc valoarea de 1000 ron. Pentru comenzile mai mici, valoarea transportului variaza in functie de dimensiunile si greutatea coletului, cat si in functie de adresa de livrare.

 • Care este politica de retur a produselor Romina Furniture?

  Piesele de mobilier si lenjeriile pentru patut Romina Furniture sunt realizate pe comanda, conform specificatiilor clientilor, drept pentru care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al OUG. 34/2014. In cazul in care consumatorul opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, precum finisaje si accesorii, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. O.U.G. 34/2014 poate fi consultata aici. Produsele cumparate din shop-ul Romina, ce nu sunt realizate pe comanda, se pot returna in termen de 15 zile de la primirea lor.

 • Romina Furniture ofera garantie?

  Da, Romina Furniture ofera garantia produselor comercializate si fabricate, conform detaliilor listate in pagina dedicate de Garantia Produselor.