transport gratuit PE TERITORIUL ROMANIEI la comenzile ce depasesc 4800 lei

Portofoliu

Somnul bebelusului: Sfaturi pentru un somn odihnitor

Pentru un somn odihnitor al bebelusului este absolut necesar sa achizitionati un patut de calitate, care sa fie sigur, dintr-un material rezistent precum lemnul, finisaje organice si cu o salteluta care sa ofere sprijin corect coloanei micutului.

CITESTE MAI MULT  

Avantajele unui patut convertibil pentru bebelusi

Patuturile convertibile de la Romina Furniture sunt printre cele mai sigure de pe piata, fiind testate in Statele Unite pentru protectia bebelusului, asadar se conformeaza celor mai inalte standarde de siguranta. 

CITESTE MAI MULT  

Camera bebelusului - sfaturi si idei de amenajare

Amenajarea camerei bebelusului este un proiect care necesita atentie maxima la detalii, deoarece fiecare piesa de mobilier, fiecare obiect decorativ si fiecare accesoriu trebuie sa indeplineasca siguranta deplina si functionalitate maxima.

CITESTE MAI MULT  

Amenajarea dressingului - Ghid complet pentru un dressing perfect

Amenajarea unui dressing nu e doar o maniera pragmatica de a evita imprastierea peste tot a pieselor vestimentare in momentul in care va construiti o tinuta. Acest spatiu poate fi un sanctuar in care sa va regasiti propriul stil 

CITESTE MAI MULT  

Amenajarea dormitorului in functie de spatiu

La Romina Furniture stim ca amenajarea dormitorului este un proces incredibil de personal, tocmai de aceea vrem sa va punem la dispozitie o serie de idei care sa invaluie acest proces intr-o aura de bun gust.

CITESTE MAI MULT  

Bucatarii de lux - sfaturi de amenajare

Bucataria este locul din care ne procuram hrana, in care ne bucuram de mese alaturi de familie si poate si de un pahar de vin alaturi de prieteni din cand in cand. Asadar, o bucatarie nu ne aduce doar hrana fizica, ci si hrana sufleteasca. Pentru bucatarii de lux marca Romina Furniture, urmati sfaturile de mai jos.

CITESTE MAI MULT  

Beneficiile mobilierului Romina Furniture

Pentru noi, sa facem mobila din lemn masiv este mai mult decat o ocupatie, este o pasiune. De aceea va punem la dispozitie cea mai buna mobila din lemn masiv, mobila executata 100% din lemn masiv de fag si de stejar. Daca puneti accentul pe calitatea mobilei, cu siguranta nu va vor incanta ofertele de mobila din PAL sau MDF, sa nu mai vorbim de impactul lor asupra sanatatii. 

CITESTE MAI MULT  

Living de lux: idei de amenajare pentru sufragerii sofisticate

Livingul, sufrageria sau camera de luat masa, asa cum o mai denumim, reprezinta, cel putin pentru majoritatea dintre noi, locul in care petrecem cel mai mult timp atunci cand suntem acasa. In consecinta, spatiul trebuie sa fie armonios, imbietor si sa ofere o senzatie de liniste.

CITESTE MAI MULT  

DESCOPERA CUM SUNT FABRICATE
PRODUSELE ROMINA

Mobilier construit sa reziste peste generatii.

DETALII