transport gratuit PE TERITORIUL ROMANIEI la comenzile ce depasesc 4800 lei

Beneficiile mobilierului Romina Furniture

Putini inteleg valoarea si impactul deosebit de pozitiv pe care mobila sculptata din lemn masiv il poate avea asupra designului unei camere, dar si asupra starii de bine. In cele ce urmeaza va vom introduce in minunata lume a mobilierului din lemn masiv si vom evidentia beneficiile specifice Romina Furniture.

Pentru noi, sa facem mobila din lemn masiv este mai mult decat o ocupatie, este o pasiune. De aceea va punem la dispozitie cea mai buna mobila din lemn masiv, mobila executata 100% din lemn masiv de fag si de stejar. Daca puneti accentul pe calitatea mobilei, cu siguranta nu va vor incanta ofertele de mobila din PAL sau MDF, sa nu mai vorbim de impactul lor asupra sanatatii. 

La Romina Furniture lucram exclusiv cu lemn masiv de esenta tare deoarece am descoperit din generatii de mestesugari cateva avantaje ce nu pot fi egalate de niciun alt material. Iata cateva dintre ele: 

  • Lemnul masiv rezista peste generatii
    Inca din cele mai vechi timpuri mestesugarii foloseau lemnul masiv pentru a realiza obiecte de mobilier care sa reziste peste ani. In plus, acest stil de mobila nu se va demoda niciodata. Eleganta mobilei din lemn masiv dainuie peste veacuri, materialul fiind atat elastic, cat si puternic.

  • Lemnul masiv ofera un aspect natural unic
    Spre deosebire de alte materiale, lemnul masiv are un aspect unic si inconfundabil, ce va oferi un aer de distinctie oricarui set de mobilier. Fie ca va ganditi la mobila pentru dormitor din lemn masiv sau la un set de mobilier de baie din lemn masiv, trebuie sa stiti ca efectul obtinut va fi unul impunator, foarte calduros, primitor si in acelasi timp simplu si de bun gust. S-ar putea chiar sa observati asa zise imperfectiuni, precum nodurile, nervurile sau diversitatea de culori, dar aceste aspecte vor da si mai multa personalitate piesei de mobilier, fara sa-i afecteze integritatea structurala.

  • Lemnul masiv poate fi usor personalizat 
    Primul lucru la care trebuie sa va ganditi atunci cand achizitionati mobilier din lemn masiv, de exemplu mobila de bucatarie din lemn masiv sau poate dressing din lemn masiv, este cat de bine se vor potrivi aceste piese cu stilul dumneavoastra personal. Frumusetea mobilierului din lemn masiv consta in posibilitatile de personalizare, in functie de nevoile si gusturile cumparatorilor. Puteti folosi si anumite accesorii specifice pentru a personaliza piesele de mobilier.

  • Lemnul masiv este foarte rezistent la greutate 
    Daca in cazul altor piese de mobilier va faceati griji in legatura cu incarcatura pe care o pot sustine, aceste probleme pur si simplu nu vor exista atunci cand discutam despre lemnul masiv. Acest material poate sustine foarte multa greutate, asadar nu va fi nevoie sa va faceti griji in legatura cu rezistenta rafturilor unei biblioteci sau sertarelor dintr-o comoda.

  • Lemnul masiv este foarte prietenos cu mediul 
    Nu in ultimul rand, lemnul masiv, gratie materiei prime si a procesului de fabricatie, este foarte eco friendly, spre deosebire de mobila din MDF, de exemplu.

 

Beneficii specifice Romina Furniture

La Romina Furniture intelegem si apreciem nespus de mult calitatile lemnului masiv si tocmai de aceea ne concentram pe prelucrarea lui in cel mai profesionist mod posibil. Fiecare piesa de mobilier la comanda primeste atentia cuvenita si un tratament premium. Mai multe despre noi si despre beneficiile lemnului masiv de la Romina Furniture:

  • Mobila finisata manual
    Deoarece punem pasiune in tot ceea ce facem, fiecare piesa de mobilier este finisata manual, nu la scara industriala. Astfel va asiguram ca mobila dumneavoastra de suflet va iesi exact asa cum va doriti, gratie echipei care va sta la dispozitie pentru a crea caminul pe care il visati.

  • Finisaje organice
    Tinem la sanatatea dumneavoastra si a micutilor dumneavoastra, de aceea va oferim exclusiv piese de mobilier cu finisaje 100% organice, certificate Greenguard Gold. Produsele noastre au fost testate si scanate pentru peste 10.000 de chimicale si 360 de compusi organici. Nu s-au gasit urme de formaldehida, ftalati sau alti compusi ce pot polua aerul din interior. Toate lacurile si vopselele pe care le folosim sunt absolut non-toxice, fiind bazate pe apa si uleiuri organice.

  • Siguranta garantata 
    Siguranta si sanatatea dumneavostra sunt prioritatea noastra, aceasta fiind cea mai importanta investitie. Astfel, va asiguram ca toate piesele de mobilier au functie de siguranta pentru cei mici, adica glisiere soft closing si sistem de blocare pentru sertare, sistem de ancorare in perete si imbinare in coada de randunica, ce nu permite desfacerea mobilierului.


Nu in ultimul rand, merita sa mentionam si faptul ca intotdeauna dam inapoi comunitatii, organizand anual actiuni de impadurire!

Contactati-ne si descoperiti beneficiile mobilierului din lemn masiv Romina Furniture!