transport gratuit PE TERITORIUL ROMANIEI la comenzile ce depasesc 4800 lei

Modalitati de Plata

Alegeti metoda potrivita de plata pentru nevoile dumneavoastra:

1. CARDUL DE DEBIT

Plata se face cu ajutorul unui card de debit. Veti fi redirectionat catre procesatorul de plati online NETOPIA, pentru ca plata sa se realizeze in conditii de deplina securitate. Este necesar sa completati toate datele pe care NETOPIA le solicita prin intermediul formularului (nume, prenume, numar de card, cod de securitate). Dupa acest moment, suma de bani este blocata in contul dumneavoastra si puteti verifica acest lucru. Puteti folosi cardurile de tip Visa, Visa Electron, Master Card, Maestro.

2. CARDUL DE CREDIT

Optiunea de plata in rate va ofera posibilitatea de a achita orice comanda cu pana la 12 rate egale. Cardurile de credit care pot fi folosite, puse la dispozitie de catre NETOPIA sunt:

  • Card Avantaj - emis sub sigla MasterCard de catre Credit Europe Bank

  • Bonus Card, emis de Garanti BBVA

  • Star Card, emis de Banca Transilvania

  • Allinclusive, emis de BRD Finance

  • Alpha Bank

3. ORDIN DE PLATA SAU TRANSFER BANCAR

Plata prin ordin de plata sau plata prin transfer bancar, conform documentelor primite pe email dupa plasarea comenzii. Detaliile de plata le veti primi in email-ul de confirmare al comenzii. Recomandam ca dupa finalizarea transferului bancar sa trimiteti dovada platii catre office@rominafurniture.ro . Transferul bancar se poate realiza si prin intermediul Internet Banking.