transport gratuit PE TERITORIUL ROMANIEI la comenzile ce depasesc 4800 lei

Certificare Greenguard Gold

 

Cel mai inalt standard privind expunerea toxica

CERTIFICAT GREENGUARD GOLD

Certificarea Greenguard Gold indica faptul ca produsele au fost testate si scanate independent de peste 10.000 de chimicale si peste 360 de compusi organici, precum formaldehida sau ftalati, care polueaza aerul din interior si contribuie la dezvoltarea problemelor de sanatare, precum astm si alergii. Produsele noastre sunt testate regulat de catre laboratoarele UL pentru a ne asigura de conformitatea certificarii Greenguard.

MOBILIER NON TOXIC

Probabil ati observat ca multi producatori de mobilier prefera sa vopseasca interiorul sertarelor sau se le acopere cu furnir.

 

Uneori acest lucru le ofera un aspect mai placut, dar cu siguranta hainele dvs. nu apreciaza asta. Interiorul mobilierului nu are parte de aceiasi ventilatie ca si exteriorul, asa ca trebuie sa existe putin spatiu pentru a ii permite sa respire, din acest motiv tot mobilerul nostru este facut din lemn masiv de fag, fara alti substituienti.

LEMN MASIV DE FAG

Un mobiler facut sa dureze trei generatii.

Nu facem absolut nici un compromis de la calitate. Aplicam intotdeauna principiul de baza conform caruia este mai usor sa faci ceva atunci cand faci cu daruire si seriozitate.

 

Cand proiectam si construim mobilierul nostru nu concuram decat cu noi insine. Atunci cand alegem lemnul, il prelucram, il asamblam si il finisam, construim mobilerul dumneavoastra ca si cum l-am construi pentru copiii nostri. Orice altceva decat perfect, nu este bun pentru noi. De aceea, de cele mai multe ori, noi suntem cei care impingem in sus standardele acestei meserii. Investim in calitate si in pacea sufleteasca a parintilor fara sa ne uitam tot timpul la cifre. Avem certitudinea ca numai atunci cand lucrezi cu pasiune pentru copii, creezi adevarata valoare. Iar adevarata valoare nu se depreciaza niciodata.

GLISIERE FABRICATE IN GERMANIA

Toate piesele de mobilier Romina vin echipate cu glisiere fabricate in Germania, garantate de catre producator pentru 80.000 de cicluri inchidere-deschidere, sau aproximativ 73 de ani.

 

Totodata ele permit deschiderea completa a sertarelor pentru un acces integral la depozitarea din spate, aceasta caracteristica fiind cel mai des utila pentru sertarele montate in partea de jos a mobilierului.

IMBINARE IN COADA DE RANDUNICA

Am observat si noi, ca si dvs. ca noile solutii de asamblare, folosite astazi pe scara larga in industria mobilei, nu ofera o rezistenta decenta, cel putin nu dupa standardele noastre. De aceea, ne-am intors in timp si am adoptat solutiile traditionale de constructie, cele folosite de bunicii si strabunicii nostri, cum ar fi asamblarea in coada de randunica. Dureaza mai mult, dar merita, pentru ca mobilierul construit astfel nu se deformeaza, nu se descleiaza, sertarele nu se dezmembreaza, si mobilierul este solid, rezista la incarcare, mutare, la variatiile de temperatura si umiditate.

SERTARE CU FUNCTIE DE SIGURANTA

Cutiile de sertar au o functie de siguranta ce nu permite inlatuarea acestora decat in momentul in care ambele butoane de protectie sunt apasate, avand un rol de protectie impotriva copiilor care sunt aventurieri naturali si nu este vorba de „daca”, ci „cand” vor incerca sa urce pe mobilier. Stiind ca sertarele dvs. nu se vor desprinde sau vor cadea, prevenind astfel ranile, inseamna liniste sufleteasca pentru parinti si siguranta pentru copii. Va recomandam sa va asigurati toate dulapurile folosind sistemul de ancorare (inclus) a sertarelor, care, impreuna cu sistemul anti-detasare, fac din mobilierul Romina, cel mai sigur mobilier pentru familia in crestere.

PATUTUL CARE CRESTE ODATA CU COPILUL DVS.!

Puteti alege sa cumparati si kit-ul complet de conversie a patutului pentru a putea beneficia de o functionalitate maxima si de longevitate, acesta transformandu-se astfel in patru etape, crescand alaturi de copilul dvs., de la bebelus, la copil, adolescent si mai apoi adult. Cu patutul „inteligent” economisiti timp si bani.

Patutul care creste odata cu copilul

1 patut, 4 etape de conversie!

Puteti alege sa cumparati kit-ul complet de conversie a patutului pentru a putea beneficia de o functionalitate maxima si de longevitate, acesta transformandu-se astfel in patru etape, crescand alaturi de copilul dvs., de la bebelus, la copil, adolescent si mai apoi adult. Cu patutul Romina Furniture economisiti timp si bani, dar adaugati si un plus de valoare amintirilor din copilarie pentru adultul in devenire!

MAGAZIN

Rasfoiti colectiile noastre