transport gratuit PE TERITORIUL ROMANIEI la comenzile ce depasesc 4800 lei

Mobilier la comanda

Mobilier la comanda in functie de cerintele dumneavoastra.

Datorita cererii tot mai mare din partea clientilor care au achizitionat mobilier pentru camera copilului lor, am decis incepand odata cu anul 2014 sa ne extindem linia de produse, si sa le oferim tuturor posibilitatea de a se bucura de produsele Romina. Executam in functie de dimensiunile dumneavostra mobilier pe comanda, de la bucatarii, living, dormitor, birou, baie sau dressing, pana la cele mai complexe piese de mobilier. Echipa noastra de design va sta la dispozitie pentru a va crea caminul de vis.

SOLICITA O OFERTA

* (Necesar)

Colectia Antonio

MOBILIER BUCATARIE

Echipa Romina Furntiure este de parere ca bucataria perfecta imbina functionalitatea si designul armonios. Astfel, fabricam fiecare piesa de mobilier cu gandul ca aceasta va indeplini un rol practic si ca va desavarsi designul bucatariei dumneavoastra. Pe langa functionalitate si eleganta, mobila pentru bucatarie din lemn masiv Romina Furniture se mai remarca prin folosirea materialelor 100% non-toxice, ce garanteaza siguranta deplina si rezistenta indelungata.

DETALII  
MOBILIER BUCATARIE
MOBILIER LIVING

MOBILIER LIVING

Livingul este camera-vedeta a oricarui camin. Astfel, fiecare piesa de mobilier contribuie la desavarsirea designului interior si la crearea unei atmosfere relaxante. Mobila de living din lemn masiv Romina Furniture atinge cele mai inalte standarde de eleganta, transformand in realitate sufrageria la care ati visat.

DETALII  

MOBILIER DORMITOR EXCLUSIV

Colectia Exclusiv include piese de mobilier superb stilizate, fabricate cu toata atentia cuvenita detaliilor, cu paturi usor accesibile din toate directiile, pentru a oferi confort maxim. Patul cu detalii sculptate este o piesa de mobilier impunatoare si foarte eleganta in sine. Liniile clasice si combinatia dintre traditional si modern creeaza o imagine idilica, tipica unui dormitor de vedeta.

DETALII  
DORMITOR EXCLUSIV
MOBILIER DRESSING

MOBILIER DRESSING

Eleganta, calitatea premium si finisajele deosebite, sunt elementele-cheie ale fiecarui dulap sau dressing din lemn masiv Romina Furniture. Fie ca aveti nevoie de un dulap sau dressing din lemn masiv pentru living, dormitor sau pentru camera copilului, echipa noastra de specialisti este pregatita sa execute mobilierul la care ati visat dintotdeauna.

DETALII  

MOBILIER BIROU

Cu ajutorul pieselor de mobilier pentru birou din lemn masiv Romina Furniture, va veti transforma biroul personal intr-un spatiu de-o eleganta desavarsita, functional si confortabil. Pe langa aceste calitati esentiale, mobila pentru birou din lemn masiv se mai remarca prin utilizarea de materiale 100% non-toxice, siguranta si rezistenta indelungata.

DETALII  
MOBILIER BIROU
MOBILIER HOL

MOBILIER HOL

Indiferent ca vorbim despre holul de la domiciliu sau de la birou, majoritatea stim ca spatiul de primire trebuie sa ne reflecte personalitatea si in acelasi timp sa ne asigure toate functionalitatile de care avem nevoie. Astfel, cu ajutorul pieselor de mobilier de hol din lemn masiv Romina Furniture veti desavarsi designul, creand o atmosfera de poveste, beneficiind in acelasi timp de spatiul necesar.

DETALII  

MOBILIER BAIE

Cu piesele de mobilier din lemn masiv Romina Furniture, veti adauga in baia dumneavoastra o nota de eleganta desavarsita. Finisajele deosebite, fabricate cu atentia cuvenita celor mai mici detalii, va vor ajuta sa creati un design de vis, ca desprins din reviste. Pe langa rafinament, mobilierul pentru baie din lemn masiv Romina Furniture se mai remarca prin folosirea materialelor 100% non-toxice, siguranta deplina si rezistenta indelungata.

DETALII  
MOBILIER BAIE