transport gratuit PE TERITORIUL ROMANIEI la comenzile ce depasesc 4800 lei

Termeni si conditii

Prezentul Acord cuprinde în această referință orice termeni și condiții suplimentare postate de

AXM PROD’93 SRL

Cod Unic de Înregistrare: 6545856
Nr. Înmatriculare: J40/22163/1994
EUID: ROONRC.J40/22163/1994
Adresa: Spl. Independentei 3 BUCURESTI, Loc. SECTORUL 4
Telefon: +40 722 625 985
E-mail: europe@rominafurniture.com

„Romina Furniture” sau „noi”, cu privire la utilizarea site-urilor, platformelor, serviciilor, aplicațiilor și rețelelor noastre online și mobile, actuale și viitoare, deținute sau operate de Romina Furniture, incluzând, fără limitare, rominafurniture.com/eu, rominaexclusive.com și silvafurniture.com. Utilizarea de către dvs. a proprietății Romina Furniture este reglementată de acest acord, indiferent de mijloacele de acces, inclusiv, dar fără a se limita la Internet, WAP sau rețeaua mobilă.

PRIN UTILIZAREA PROPRIETĂȚII ONLINE DE ROMINA FURNITURE, CONFIRMĂȚI CĂ AVEȚI VÂRSTA LEGALĂ PENTRU ACCEPTAREA ACESTUI ACORD. DACĂ UTILIZAȚI ACEST SITE ÎN NUMELE UNEI FIRME SAU A ALTEI ORGANIZAȚII, ATUNCI ACCEPTAȚI ACEST ACORD ÎN NUMELE DVS. PROPRIU, DAR ȘI A ORGANIZAȚIEI RESPECTIVE, ȘI SUNTEȚI DIRECT RĂSPUNZĂTOR CĂ AVEȚI AUTORITATEA DE A CONFIRMA ACCEPTUL ACESTUI ACORD ÎN NUMELE ORGANIZAȚIEI.

PRODUSE

Romina Furniture furnizează descrieri și imagini de bunuri sau servicii sau produse conexe (denumite în mod colectiv „Produse”), precum și referințe și link-uri către produsele respective. Aceste produse pot fi disponibile direct de la Romina Furniture sau de terți autorizați. Disponibilitatea prin intermediul site-urilor web Romina a oricărei înregistrări, descrieri sau imagini a unui produs terț nu implică aprobarea noastră a unui astfel de Produs sau afilierea la furnizorul unui astfel de Produs sau serviciu. S-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea informațiilor și a conținutului, cu toate acestea, nu putem fi responsabili de erorile tipografice și nu facem nici o declarație cu privire la exhaustivitatea, precizia sau actualitatea unor astfel de înregistrări, descrieri sau imagini (inclusiv caracteristici, în aceasta). Aceste informații și disponibilitatea oricărui Produs (inclusiv valabilitatea oricărui cupon sau a unei reduceri) pot fi modificate în orice moment fără notificare. Măsurătorile, măsurile și descrierile similare ale produselor pot fi aproximative și sunt doar pentru comoditate sau referință. Ne străduim să oferim cu precizie toate informațiile cu variante rezonabile referitoare la culorile sau accesoriile afișate, totuși finalizarea reală pe care o puteți vizualiza poate depinde de sistemul dvs. de calculator sau suportul media, prin urmare nu putem garanta că dispozitivul dvs. va afișa cu acuratețe culorile. Este responsabilitatea dvs. să stabiliți și să respectați toate legile aplicabile locale, de stat, federale și străine (inclusiv cerințele minime de vârstă) privind deținerea, utilizarea și vânzarea oricărui produs.

GARANTIE

Singurele garanții furnizate de Romina Furniture sunt prezentate în secțiunea Garanții și sunt extinse la proprietarul inițial al unui produs Romina, netransferabil și în vigoare la momentul încheierii achiziției unui produs (Romina Furniture). Este exclusiv responsabilitatea clientului de a revizui și de a recunoaște acești termeni. Romina Furniture declina toate conditiile sau garantiile care nu sunt prevazute in mod expres in aceasta, precum si conditiile si garantiile implicite, incluzand, dar fara a se limita la implicarea unei terțe părți, performanta sau manipularea adecvata a produselor.

SCHIMBARI

Putem revizui acest Acord în orice moment și fără o notificare prealabilă. Vom informa utilizatorii și clienții despre astfel de modificări prin mijloace rezonabile, inclusiv prin postarea unui acord revizuit prin proprietatea online Romina Furniture. Orice astfel de modificări vor intra în vigoare la data la care sunt publicate pe platformele noastre online. Termenii și condițiile revizuite nu sunt retroactive și nu se vor aplica litigiilor deschise dintre dvs. și Romina Furniture în momentul în care o astfel de modificare a termenului a intrat în vigoare sau vă va fi notificat în alt mod despre astfel de modificări. În cazul în care răspunderea exclusivă a tuturor utilizatorilor proprietății noastre online de a revizui și de a înțelege Termenii și condițiile noastre de fiecare dată când achiziționați produse de la noi. Orice acțiune referitoare la utilizarea proprietății noastre on-line trebuie să fie adusă în instanțele de stat. Utilizarea de către dvs. a proprietății online Romina Furniture în urma oricăror modificări ale prezentului acord va constitui acceptarea de către dvs. a unor astfel de modificări. Putem, în orice moment și fără răspundere, să modificăm sau să întrerupem integral sau parțial proprietatea online Romina Furniture (inclusiv accesul prin link-uri terțe); să perceapă, să modifice sau să renunțe la orice taxe necesare pentru a utiliza proprietatea Romina; sau să ofere oportunități unora sau tuturor utilizatorilor.

TRANZACTII

Produsele de mobilier Romina pot fi disponibile pentru achiziționare prin intermediul platformelor noastre online sau al altor canale de vânzare, cum ar fi telefon, e-mail sau magazine fizice. Achiziționarea unui astfel de produs va fi denumită în mod obișnuit „tranzacție”. Pentru a finaliza o tranzacție, vi se poate solicita să furnizați date personale și de plată, cum ar fi informațiile despre cartea dvs. de credit, factura sau adresa de livrare și informațiile personale. VĂ REPREZENTAȚI ȘI GARANTEAZĂȚI CĂ SUNTEȚI UN UTILIZATOR AUTORIZAT DE ORICE CREDIT CARD pe care îl transmiteți în legătură cu o tranzacție consumată pe site-ul nostru sau în magazin. Prin transmiterea acestor informații, autorizați Romina Furniture să furnizeze aceste informații unor terțe părți în scopul facilitării tranzacțiilor. Verificarea informațiilor poate fi necesară înainte de confirmarea sau finalizarea oricărei tranzacții. Sunteți de acord să plătiți toate costurile suportate de dvs. sau în numele dvs. prin intermediul proprietății online Romina Furniture, la prețurile în vigoare la efectuarea acestor taxe, inclusiv toate taxele de expediere și manipulare, dacă este cazul. Sunteți responsabil pentru orice taxe aplicabile tranzacției dvs., conform indicațiilor legilor in vigoare. Sistemul nostru poate trimite automat notificări sau informații prin e-mail; o confirmare prin comandă prin e-mail nu înseamnă acceptarea comenzii noastre sau confirmarea ofertei de a vinde un produs sau serviciu.

Ordine de acceptare și confirmare: AXM PROD’93 SRL își rezervă dreptul, inclusiv fără o notificare prealabilă, de a accepta sau de a refuza o comandă; pentru a limita cantitatea disponibilă sau a întrerupe orice Produs; să impună condiții pentru onorarea unui cupon, a unui cod de reducere sau a unei promoții similare; pentru a interzice oricărui utilizator să facă orice tranzacție pe proprietatea noastră online; să refuze să furnizeze unui utilizator orice produs dorit. Prin efectuarea unei tranzacții pe proprietatea noastră online, sunteți de părere că produsele aplicabile vor fi utilizate numai într-o manieră legală în ceea ce privește scopul dorit.

  1. Rambursări și schimburi. Rambursările și / sau schimburile fac obiectul politicii de rambursare și de schimb aplicabile Romina Furniture enumerate în rubrica Garanții. Politica de rambursare și de schimb pentru Tranzacțiile efectuate prin proprietatea noastră online respectă termenii generali referitori la revizuirea ordinelor, asigurarea calității și / sau rambursarea și schimbul. Toate comenzile despre care se spune că conțin o cerere personalizată trebuie să fie admise în termen de 7 zile sau primirea confirmării comenzii. Anularea comenzilor nu este acceptată în niciun moment după finalizarea tranzacției de achiziție și începerea procesului de fabricare.
  2. Vânzător cu amănuntul. Dacă sunteți un client comercial reprezentând proprietățile dvs. online sau fizice proprii produselor Romina Furniture, în afară de acest Acord, Termenii și condițiile pentru vânzare cu amănuntul se vor aplica pentru dvs. și pentru tranzacțiile pe care le consumați în calitate de client comercial; astfel de termeni și condiții suplimentare sunt, în general, puse la dispoziție în legătură cu procesul de înregistrare și acceptare pentru a reprezenta marca (mărcile) noastre.
  3. Transport și manipulare. Romina Furniture oferă opțiuni de transport/livrare sau de împlinire pentru toți clienții care fac o Tranzacție folosind proprietatea noastră online. Costurile, condițiile, limitările sau garanțiile asociate acestor opțiuni de expediere pot varia în funcție de locația, produsul vândut și / sau serviciile disponibile în anumite zone. Romina Furniture nu își asumă răspunderea și / sau responsabilitatea pentru calitatea serviciului sau a acțiunilor sau daunelor provocate de companiile terțe care furnizează acest serviciu. Cele mai multe dintre articolele disponibile în magazinul nostru online sunt disponibile pentru Transport gratuit, ceea ce înseamnă livrarea la domiciliu. Serviciile suplimentare, cum ar fi „Livrarea în interior” sau „Instalarea experților și eliminarea ambalajelor”, pot fi disponibile în anumite zone pentru un cost suplimentar. Estimarea timpului de execuție este afișată în pagina de descriere a fiecărui articol.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Romina Furniture intenționează să protejeze și să respecte confidențialitatea tuturor utilizatorilor proprietății noastre online. În timpul procesului online, pot fi colectate anumite informații personale, cum ar fi numele, adresa, numărul cardului de credit, numărul de telefon, mail etc., pentru a îndeplini o tranzacție sau o solicitare. Aceste informații trebuie să fie utilizate în scopul care a fost colectat și consimțit de utilizatorul proprietății noastre online. Romina Furniture nu își asumă nicio răspundere pentru daunele sau pierderile cauzate utilizatorului proprietății noastre online în cazul în care informațiile adunate prin procesul online sunt pierdute sau furate de la noi de către o entitate sau o persoană terță parte. Toate activitățile frauduloase sau utilizarea necorespunzătoare a unor astfel de informații trebuie raportate în timp util și trebuie să se efectueze corecții și / sau acțiuni atunci când se descoperă un astfel de incident.

INFORMATII DE SECURITATE

Intenționăm să utilizăm măsuri organizatorice, tehnice și administrative rezonabile pentru a proteja informațiile personale aflate sub controlul nostru sau pentru utilizarea temporară. Limitările tehnice și rezonabile fac imposibilă garantarea unei securități de 100% pentru stocarea sau transmiterea datelor pe Internet. Rețineți, de asemenea, că putem utiliza furnizori de servicii terță parte care pot manipula sau stoca aceste informații în numele nostru și / sau alte servicii în conformitate cu termenii și condițiile standard care pot fi negociabile; acești furnizori de servicii ne-au informat pe noi sau pe publicul larg că aplică măsurile de securitate pe care le consideră adecvate pentru protecția informațiilor din cadrul sistemului lor sau că au o reputație generală de a aplica astfel de măsuri.

Vă rugăm să fiți precauți când trimiteți informații personale prin intermediul proprietăților Romina Online, mai ales dacă accesați aceste informații prin intermediul unui hotspot public sau al unei rețele publice publice. Dacă aveți motive să credeți că interacțiunea dvs. cu noi nu mai este sigură (de exemplu, dacă considerați că securitatea oricărui cont pe care ați putea-o avea cu noi a fost compromisă sau dacă nu puteți utiliza proprietățile Romina Online), vă rugăm să ne informați imediat despre această problemă și să trimiteți orice comenzi la noi prin telefon, în loc să folosiți proprietățile Romina Online. Ne puteți contacta în astfel de situații, în conformitate cu secțiunea „Contactați-ne” de pe site-ul nostru sau alte mijloace de comunicare postate sau enumerate aici: (chat, telefon, social media etc.). Totodată, în acest sens, avem rugămintea de a citi si Politica de confidentialitate și Politica de utilizare a cookie-urilor.

În măsura în care există vreun conflict între termenii și condițiile prezentului Contract și cele ale Garanției Limitate și / sau orice termeni și condiții suplimentare exprimate în scris în alte documente sau formulare, prezentul acord va prevala.