transport gratuit PE TERITORIUL ROMANIEI la comenzile ce depasesc 4800 lei

Despre noi

Dumitru Toader

Bine ati venit la Romina!

„Bunicul meu obisnuia sa spuna ca lemnul nu este un material, ci un suflet. Este adevarat. Orice piesa de mobilier cu care va decorati caminul este o «persoana» de care va veti lega sufleteste imediat. Devine parte a caminului dvs. Nu trebuie sa fie numai durabila si functionala, ci si fermecatoare incat sa fie alaturi de familia dvs. generatii intregi.

Aceasta este mobila pe care noi o cream. In experienta noastra, de trei generatii, am invatat ca materialele si tehnologiile trebuie sa dezvaluie „sufletul” lemnului. De la aceasta premiza am pornit in fabricarea fiecarei colectii de mobilier, de a va oferi un suflet nou caminului dvs. Design-ul autentic european si executia de prima clasa impreuna cu profunda intelegere a valorilor familiei, se adauga traditiei si experientei noastre in arta prelucrarii lemnului. Romina ofera intotdeauna valoare si calitate caminului dvs.

Priviti, atingeti si simtiti fiecare piesa de mobilier din colectiile noastre! Veti intelege imediat ca producem mobila nu pentru ca este ocupatia noastra, ci pentru ca aceasta este pasiunea noastra.”

Fabricat sa reziste peste generatii

Mobilier 100% din lemn masiv de fag

Mobila produsa de noi este executata 100% din lemn masiv de fag – nu facem niciun compromis. Fiecare piesa de mobilier Romina este realizata cu atentie la detalii si contine secrete de fabricatie, izvorate din experienta a trei generatii de mestesugari. Romina garanteaza satisfactie deplina, nu doar in design si finisare, dar si in ceea ce priveste structura si modul de asamblare. Daca veti cauta dincolo de suprafata lacuita, veti gasi intotdeauna lemnul de fag de cea mai buna calitate. La Romina oferim cea mai buna prelucrare si cele mai calitative accesorii, pe scurt, un mobilier premium.

Siguranta, siguranta si iar siguranta

Siguranta, Siguranta

Si iar siguranta

In tot ceea ce realizam, punem, inainte de toate, siguranta copilului. In mobilierul Romina veti gasi o multime de elemente ce ofera siguranta de care aveti nevoie, de la imbinarea in coada de randunica, la sertarele cu functie de siguranta pentru copilul dvs. Totodata, toate finisajele noastre disponibile in doua tipuri, pe baza de apa si pe baza de ulei, sunt certificate Greenguard Gold, asigurand astfel un mediu curat si sigur.