transport gratuit PE TERITORIUL ROMANIEI la comenzile ce depasesc 4800 lei

Garantia produselor

DISCLAIMER: NICI O ALTA GARANTIE NU A FOST ELIBERATA IN NUMELE ROMINA FURNITURE. TOATE PIESELE, REPARATIILE SI / SAU INLOCUIRILE PENTRU PRODUSELE DETERIORATE SAU DEFECTE, SUNT ACOPERITE IN CONDITIILE PREZENTEI GARANTII LIMITATE ACORDATE CUMPARATORULUI UNUI PRODUS ROMINA FURNITURE SI NU POATE FI TRANSFERATA. TERMENUL „DEFECT” ESTE DEFINIT CA IMPERFECTIUNI CARE COMPROMITE UTILIZAREA PRODUSULUI. COMERCIANTII TERTI POT OFERI GARANTII VAMALE, GARANTII EXTINSE SAU SUPLIMENTARE PE PROPRIA CHELTUIALA SAU RASPUNDERE. ROMINA FURNITURE NU VA FI RASPUNZATOARE DE EMITEREA SAU ONORAREA GARANTIILOR ADITIONALE, EMISE DE PARTI TERTE. ROMINA FURNITURE NU VA FI RASPUNZATOR PENTRU DAUNE ACCIDENTALE SAU REPETATE, PENTRU PIERDEREA UTILITATII, DAUNE LA PROPRIETATEA PERSONALA, ETC. RESPONSABILITATILE ROMINA FURNITURE NU VOR DEPASI IN NICIUN CAZ PRETUL DE ACHIZITIE A PRODUSULUI SAU DE SCHIMBARE.

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Fagul este un lemn cu o inalta densitate, care poate varia coloristic de la galben pai, pana la portocaliu sau rosiatic. Fibra de lemn prezinta caracteristici unice, cum ar fi, „noduri”, linii curbate sau pete in diferite culori. Sta in natura si frumusetea lemnului masiv sa varieze in ceea ce priveste aspectul si caracteristicile, nefiind doi arbori la fel. Din acest motiv mentionam ca mostrele de lemn, culoare sau imaginile de marketing sunt o reprezentare aproximata, nu exacta a finisajului pe care il veti primi.

GARANTIE LIMITATA LA PRODUCATOR

Urmatoarele garantii limitate au fost furnizate de Romina Furniture „cumparatorului initial” al produselor sub marca noastra comerciala. Prevederile de garantie se vor aplica expertizei de specialitate a unui reprezentant autorizat al Romina Furniture sau a unui specialist certificat in mobilier. Daca un serviciu solicitat pentru schimbarea unei piese nu mai este valabila, Romina Furniture isi rezerva dreptul de a inlocui piesele de schimb sau produsele cu materiale sau produse de o calitate egala sau mai buna. Piesele de schimb pot diferi putin in culori fata de original, datorita texturii lemnului. Pentru a obtine servicii de garantie pentru piesele de schimb sau pentru reparatiile solicitate in termenul stabilit, cumparatorul trebuie sa respecte cerintele stabilite in aceasta garantie. Romina Furniture isi rezerva, de asemenea, dreptul de a solicita expedierea tuturor obiectelor deteriorate la centrul de distributie in ambalajul original inainte sau dupa reparatii sau inlocuiri. Orice articole reparate sau inlocuite in cadrul acestei garantii limitate vor fi acoperite numai pentru durata ramasa a timpului initial de garantie. Orice modificari ale designului original al mobilierului, vor anula in mod automat acoperirea acestei garantii.

PATUTURI

Toate patuturile fabricate si distribuite sub marca Romina Furniture beneficiaza de o garantie de 3 ani in ceea ce priveste defectele de fabricatie si vor fi reparate si / sau inlocuite pe toata durata acestei garantii in cazul in care produsul mentionat mai sus nu poate fi utilizat in conformitate cu designul sau original, sau in conditii de siguranta; vina clientului si daunele sau defectele cauzate de o entitate terta parte nu sunt acoperite de aceasta garantie. Toate defectele legate de constructia lemnului, feronerie si toate componentele structurale (cu exceptia suprafetei finisate) sunt acoperite de aceasta garantie. Perioada de acoperire a garantiei este valabila timp de 3 ani de la data la care mobilierul ajunge in posesia clientului initial.

PIESE MOBILIER

„Piesele de mobilier”, fac referire la „toate celelalte elemente in afara de patuturile de copii”, si beneficiaza de o garantie limitata de 1 an dupa data initiala de cumparare. Orice articole defecte sau deteriorate vor fi reparate si / sau, daca este necesar, inlocuite in mod gratuit, in cazul in care mobila nu isi pastreaza calitatea originala, in timp ce este utilizata in conformitate cu specificatiile de fabricatie si instructiunile de utilizare privind manipularea si folosirea produsului; aceasta garantie nu se extinde la suprafata finisata, aceasta fiind singura responsabilitate a cumparatorului / proprietarului de a o pastra si proteja.

FERONERIE

Toate piesele de feronerie folosite impreuna cu produsele Romina Furniture pot fi inlocuite pe durata garantiei pentru categoria respectiva de produse. In cazul in care oricare dintre componentele noastre ar fi defecte sau devin defecte in timpul utilizarii, Romina Furniture va repara sau inlocui componentele mentionate mai sus cu unul similar sau mai bun. Glisierele si balamalele usilor beneficiaza de o garantie proprie furnizata de producatorul German, de 80.000 de cicluri.

VICII DE PROCEDURA ALE PARTILOR TERTE

Aceasta garantie nu acopera daunele cauzate de comerciantul cu amanuntul, clientul unui operator de transport maritim sau orice alta organizatie terta afiliata sau neafiliata Romina Furniture. Orice astfel de reclamatii trebuie sa fie contestate de respectiva „terta parte”, care va fi exclusiv responsabila pentru a remedia dauna sau defectul in aceste circumstante.

POLITICA DE RETURNARE SI SCHIMBURI

La Romina Furniture ne bucuram de o calitate exceptionala si de o manufactura excelenta a produselor noastre. Atentia la detalii si accentul pus pe controlul calitatii este o parte vitala a functionarii noastre. Produsele Romina sunt personalizate la comanda si nu exista un program de re-stocare. Acceptam anularea in termen de 24 de ore de la data ordonarii si revizuirile comenzilor in termen de 7 zile de la confirmare; nu pot fi efectuate alte modificari dupa acest interval de timp si nu se pot rambursa comenzi. Avand in vedere aspecte inerente legate de produsele pentru copii si reglementarile legislatiei in vigoare, nu acceptam schimburi sau returnari pentru niciunul dintre produsele noastre.

DEMERS DE REVENDICARE GARANTIE

Daca exista un defect sau o deteriorare despre care considerati ca aceasta garantie se aplica, trebuie sa contactati distribuitorul autorizat de unde ati facut achizitia sau, daca aceasta optiune nu mai este disponibila, trebuie sa contactati direct Romina Furniture prin formularul Contacteaza-ne din site. Documentul original de vanzare si primirea/dovada platii sunt necesare pentru indeplinirea acestei garantii. Toate cererile de daune legate de transport si/sau manipulare trebuie sa fie facute in termen de 7 zile de la primirea bunurilor. Orice revendicare pentru service si/sau inlocuire in garantie trebuie sa fie insotita de informatii pertinente, cum ar fi dovada foto si documentatia care sustine reclamatiile facute. Daca este identificat un defect si/sau daune garantate, distribuitorul autorizat trebuie sa contacteze Romina Furniture pentru a stabili procedura. Daca locuiti in afara zonei noastre de livrare sau daca v-ati mutat de la adresa initiala de livrare, este posibil sa fiti responsabil de taxele de serviciu si/sau costul de livrare pentru returnarea produsului catre cel mai apropiat distribuitor roman. Pentru defecte si/sau daune superficiale care nu impiedica clientul sa utilizeze un produs in conformitate cu destinatia sa, Romina Furniture isi rezerva dreptul de a autoriza distribuitorul sau reprezentantul acestuia sa faca astfel de reparatii, cu conditia contactarii in avans a departamentului de Serviciu Clienti al Romina Furniture.

LIMITARI SI EXCLUDERI

Datorita variatiilor naturale ale lemnului si a tehnicilor de finisare manuala, precum si a altor proprietati de compozitie care nu sunt exprimate in aceasta garantie, aspectul produselor poate varia de la o piesa de mobilier la alta. Aceasta garantie nu acopera astfel de variatii sau diferente intre mostrele de lemn, de culori sau ilustratiile imprimate si mobilierul dvs. Aceasta garantie nu acopera produsul uzat vandut in conditii de „produs expus spre prezentare”. Aceasta garantie se extinde asupra proprietarului initial al mobilierului Romina, care face o achizitie directa prin intermediul companiei noastre sau prin intermediul unui distribuitor autorizat pentru mobila Romina. Orice modificare a designului original al produsului, efectuata de client, de un comerciant cu amanuntul sau de o organizatie terta, fara consimtamantul expres al producatorului, va anula toate garantiile produsului prezentate in acest document.