transport gratuit PE TERITORIUL ROMANIEI la comenzile ce depasesc 4800 lei

Recomand cu incredere Romina Furniture

Elena Ticu

Colaborarea cu Romina Furniture a fost impecabila: de la prima intrevedere si pana la livrarea efectiva a comenzii, am fost intotdeauna informata despre starea comezii, iar faptul ca s-au facut eforturi considerabile pentru prioritizarea livrarii a fost pentru mine inca un semn al profesionalismului si dedicarii ce caracterizeaza Romina Furniture. Echipa care s-a ocupat de montaj a fost, de asemenea, foarte prompta si deosebit de bine pregatita. Am ramas impresionata de atentia cu care au lucrat si de faptul ca la final au strans toate ambalajele si au lasat camera perfect ordonata.
Mobilierul comandat corespunde intru totul dorintelor mele in ceea ce priveste functionalitatea si finetea detaliilor. Este „din alta poveste“, o poveste care o va insoti pe fetita mea multi ani de acum inainte. Imi place foarte mult linia colectiei Cleopatra si cred ca se integreaza perfect in orice camera. E atemporala, delicata si deosebita!
Ma bucur ca am avut o colaborare atat de frumoasa si, cu siguranta, Romina Furniture va fi prima mea alegere pentru viitoarele proiecte de amenajare interioara! Multumesc mult!