Antonio este o colectie cu un design artistic indraznet.
COLECTIA ANTONIO
Nimic nu este mai modern si mai in trend decat o tema clasica de design, executata intr-o interpretare moderna. Cu un finisaj deosebit, care scoate in evidenta textura lemnului de fag, piesele de mobilier din aceasta colectie adauga si mai multa distinctie caminului dumneavoastra, pastrand insa toate functionalitatile practice.
mobila lemn masiv pe comanda
mobila copii romina furniture
Design clasic, fabricat din lemn masiv de fag, finisat manual.
COLECTIA CLEOPATRA
Minutiozitatea detaliului sculpturii manuale cu care este realizat mobilierul Romina, s-a impus in randul familiilor sofisticate, colectia Cleopatra fiind recunoscuta pentru eleganta si unicitatea estetica a fiecarei piese de mobilier in parte. Liniile cu baza ampla, creeaza un impact vizual armonios, subliniat si de tonurile calde ale finisajului.
Patut convertibil Imperio
Designul Imperio comunica stabilitate, eleganta si confort.
COLECTIA IMPERIO
Maiestuos si practic. Designul colectiei Imperio adauga o eleganta aparte camerei, comunicand liniste, sobrietate si confort. Alternanta liniilor clasice cu detaliile sculptate manual, dau gratie fiecarei piese de mobilier, proliferand, astfel, un cadru estetic ce emana o adevarata explozie de splendoare si gratie desavarsita.
mobila copii romina furntiure
mobila copii romina furniture
Simplitatea este infinita!
COLECTIA KARISMA
Designul minimalism, monahal aproape, al colectiei Karisma este din nou in trend. Mobilierul este solid, fabricat sa dureze si sa treaca din generatie in generatie, fara sa se demodeze niciodata. Piesele de mobilier din aceasta colectie emana un iz de poveste ce atinge perfectiunea de care orice camin care se respecta are nevoie.
patut convertibil Nerva
Arta si mobilier in aceeasi combinatie.
COLECTIA NERVA
Liniile clare de design, impreuna cu aspectul clasic, bine conturat, au facut din colectia Nerva un best seller ce emana eleganta si rafinament. Calitatea de fabricatie Romina a avut si ea un cuvant greu de spus, asigurand totodata maxima protectie, confort si siguranta pentru copil, liniste si incredere deplina pentru parinti.
mobila copii
Ideala pentru spatii mici cu idei indraznete.
COLECTIA NEW YORK
Un design „fusion” inspirat de stilistica anilor ’60 din America, la care am adaugat finisaje moderne si acel „Romina touch”, calitatea de fabricatie ce garanteaza o frumusete de durata. Stilul colectiei New York este unul dintre cele mai populare stiluri de amenajare in momentul actual, datorita utilizarii formelor geometrice de baza.
patut convertibil pandora
Inspiratie art-deco, aspiratii moderne.
COLECTIA PANDORA
Colectia Pandora propune un design discret, aproape minimalist, in care mobilierul prezinta un aspect armonios de forma si culoare in doua tonuri, accentuat de adancimea texturala a lemnului de fag. Sistemele de push-to-open si picioarele din metal sculptural sunt doar cateva caracteristici representative ale colectiei.
mobilier modern lemn masiv
Mobila copii romina furniture
Sofisticare subtila pentru un stil de viata contemporan.
COLECTIA UPTOWN
Colectia Uptown prezinta o juxtapunerea placuta si practica de materiale, texturi si unghiuri. Prin constructia solida de stejar si cele doua optiuni de manere metalice, piesele din colectia Uptown adauga substanta si sofisticare stilului de viata contemporan.
Un echilibru intre confort si modern.
COLECTIA VENTIANNI
Exista un stil modern care sa ramana modern pentru totdeauna? Colectia Ventianni este cea mai buna dovada ca da. Impresia de soliditate se confirma. Fabricatia este de exceptie, iar lemnul este uscat si tratat special pentru a nu se deforma in timp. Zero chimicale daunatoare la toate finisajele si vopselurile folosite.
patut bebe romina furniture
mobila-vopseluri-non-toxice-copii
Sofisticat, dar subtil. Stilul clasic.
COLECTIA VERONA
Designul colectiei Verona comunica o impresie de stabilitate, eleganta si confort. Si nu-i doar impresie. Mobilierul este solid, fabricat sa dureze dincolo de generatii, fara sa se demodeze niciodata. Fiecare piesa de mobilier in parte respira un aer clasic, rafinat, fiind potrivita persoanelor cu gusturi estetice desavarsite.
O colectie deosebita, demna de o mini vedeta.
COLECTIA VIOLINI
Liniile fluide, simetrice, reprezinta elementul cheie al colectiei Violini. Cu sursa de inspiratie din formele unei gondole, artizanii Romina au reusit sa creeze piese de mobilier ce cuceresc de la prima privire prin eleganta design-ului si accesorii delicate. Totodata, calitatea de fabricatie Romina garanteaza o frumusete de durata.
patut-de-vedeta